IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технології біойогурту з додаванням порошку насіння льону та чіа

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, Є. В.
dc.date.accessioned 2021-07-12T07:10:22Z
dc.date.available 2021-07-12T07:10:22Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23180
dc.description Кравченко, Є. В. Розробка технології біойогурту з додаванням порошку насіння льону та чіа : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології та інженерія" / Є. В. Кравченко ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Ченігівська політехніка, кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 42 с. en_US
dc.description.abstract У випускній кваліфікаційній роботі обґрунтована та експериментально досліджена можливість виготовлення йогурту з додаванням порошку насіння льону та чіа. Розроблена відповідна рецептура. Проведено аналітичний огляд інформаційних джерел на основі яких визначено напрям власних досліджень, кінцевим результатом якого є створення нового функціонального харчового продукту. Проведена порівняльна характеристика органолептичних, фізикохімічних показників контрольного виробу та виробів, які були виготовлені за розробленими рецептурами. Вивчена можливість включення порошку льону та чіа до рецептури йогурту з метою підвищення харчової цінності продукту. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject біойогурт en_US
dc.subject насіння льону en_US
dc.subject насіння чіа en_US
dc.subject суха закваска en_US
dc.subject молоко питне en_US
dc.subject bioyogurt en_US
dc.subject flax seeds en_US
dc.subject chia seeds en_US
dc.subject dry yeast en_US
dc.subject drinking milk en_US
dc.title Розробка технології біойогурту з додаванням порошку насіння льону та чіа en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 In the final qualifying work the possibility of making yogurt with the addition of flax and chia seed powder is substantiated and experimentally investigated. An appropriate recipe has been developed. An analytical review of information sources on the basis of which the direction of own research is determined, the end result of which is the creation of a new functional food product. A comparative characterization of organoleptic, physicochemical parameters of the control product and products that were manufactured according to the developed recipes. The possibility of including flax and chia powder in the yogurt recipe in order to increase the nutritional value of the product has been studied. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу