IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технологій виробництва інноваційних кисломолочних напоїв

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Леоненко, Н. М.
dc.date.accessioned 2021-07-13T16:47:34Z
dc.date.available 2021-07-13T16:47:34Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23238
dc.description Леоненко, Н. М. Розробка технологій виробництва інноваційних кисломолочних напоїв : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Н. М. Леоненко ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 71 с. en_US
dc.description.abstract В кваліфікаційній роботі обгрунтовано доцільність розробки та впровадження у молокопереробному виробництві новітніх технологій із застосуванням біфідокомпонентів у кисломолочних напоях на молочнозерновій основі з додаванням монокультур або змішаних культур біфідобактерій для біотехнологічного оброблення сировини. Запропонована технологічна схема виробництва біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв спеціального призначення. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject комбінований функціональний продукт кисломолочний en_US
dc.subject технології en_US
dc.subject пробіотик en_US
dc.subject пребіотик en_US
dc.subject синбіотик en_US
dc.subject біфідобактерія en_US
dc.subject біфідогенний фактор en_US
dc.subject адаптація en_US
dc.title Розробка технологій виробництва інноваційних кисломолочних напоїв en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу