Abstract:
В кваліфікаційній роботі обгрунтовано доцільність розробки та впровадження у молокопереробному виробництві новітніх технологій із застосуванням біфідокомпонентів у кисломолочних напоях на молочнозерновій основі з додаванням монокультур або змішаних культур біфідобактерій для біотехнологічного оброблення сировини. Запропонована технологічна схема виробництва біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв спеціального призначення.
Description:
Леоненко, Н. М. Розробка технологій виробництва інноваційних кисломолочних напоїв : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Н. М. Леоненко ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 71 с.