Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, В. В. | |
dc.contributor.author | Пасов, Г. В. | |
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-02T12:27:22Z | |
dc.date.available | 2021-09-02T12:27:22Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23364 | |
dc.description | Інноваційний інжиніринг харчових виробництв :методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» / уклад. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 33 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобува-чів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології». | en_US |
dc.type | Other | en_US |