IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобува-чів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології».

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кальченко, В. В.
dc.contributor.author Пасов, Г. В.
dc.contributor.author Цибуля, С. Д.
dc.date.accessioned 2021-09-02T12:27:22Z
dc.date.available 2021-09-02T12:27:22Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23364
dc.description Інноваційний інжиніринг харчових виробництв :методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології» / уклад. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 33 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до ви-конання практичних робіт та розрахунково-графічної роботи для здобува-чів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології». en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу