Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-03T09:07:15Z | |
dc.date.available | 2021-09-03T09:07:15Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23378 | |
dc.description | Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад. : Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 110 с. | en_US |
dc.description.abstract | Дані методичні розробки направлені на формування у студентів здатності творчо мислити, вирішувати складні проблеми інноваційного характеру й приймати продуктивні рішення у сфері охорони праці та цивільного захисту, з урахуванням особливостей професійної діяльності та досягнень науково-технічного прогресу | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |