Короткий опис(реферат):
Курсову роботу з дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» виконують здобувачі вищої освіти (ЗВО) другого (магістерського) рівня спеціальності «Харчові технології» на першому курсі. Вона є самостійною роботою здобувачів та передує виконанню кваліфікаційної роботи.
Кращі роботи можуть бути рекомендовані для доповідей на наукових конференціях, а також до публікації в наукових виданнях.
Метою курсової роботи є систематизація та закріплення знань здобувачів вищої освіти, одержаних під час вивчення дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» та підготовка до виконання кваліфікаційної роботи.
Суть розробки, основні результати:
Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : Ж. В. Замай., Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 44 c.