IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.date.accessioned 2021-09-03T09:33:27Z
dc.date.available 2021-09-03T09:33:27Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/23383
dc.description Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : Ж. В. Замай., Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 44 c. en_US
dc.description.abstract Курсову роботу з дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» виконують здобувачі вищої освіти (ЗВО) другого (магістерського) рівня спеціальності «Харчові технології» на першому курсі. Вона є самостійною роботою здобувачів та передує виконанню кваліфікаційної роботи. Кращі роботи можуть бути рекомендовані для доповідей на наукових конференціях, а також до публікації в наукових виданнях. Метою курсової роботи є систематизація та закріплення знань здобувачів вищої освіти, одержаних під час вивчення дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» та підготовка до виконання кваліфікаційної роботи. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу