Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-09-03T09:33:27Z | |
dc.date.available | 2021-09-03T09:33:27Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23383 | |
dc.description | Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : Ж. В. Замай., Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 44 c. | en_US |
dc.description.abstract | Курсову роботу з дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» виконують здобувачі вищої освіти (ЗВО) другого (магістерського) рівня спеціальності «Харчові технології» на першому курсі. Вона є самостійною роботою здобувачів та передує виконанню кваліфікаційної роботи. Кращі роботи можуть бути рекомендовані для доповідей на наукових конференціях, а також до публікації в наукових виданнях. Метою курсової роботи є систематизація та закріплення знань здобувачів вищої освіти, одержаних під час вивчення дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» та підготовка до виконання кваліфікаційної роботи. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Інноваційні технології харчових виробництв : методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |