IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Руса, І. С.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2021-12-06T08:12:31Z
dc.date.available 2021-12-06T08:12:31Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24577
dc.description Руса, І. С. Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві / І. С. Руса ; наук. кер. Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 292-293. en_US
dc.description.abstract Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що використання цикорію, зніту вузьколистого та м’яти перцевої в технології хлібобулочних виробів є актуальною науково - практичною задачею. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject рослинна сировина en_US
dc.subject хлібобулочне виробництво en_US
dc.subject цикорій en_US
dc.title Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record