dc.contributor.author |
Руса, І. С.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-06T08:12:31Z |
|
dc.date.available |
2021-12-06T08:12:31Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24577 |
|
dc.description |
Руса, І. С. Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві / І. С. Руса ; наук. кер. Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 292-293. |
en_US |
dc.description.abstract |
Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що використання цикорію, зніту вузьколистого та м’яти перцевої в технології хлібобулочних виробів є актуальною науково - практичною задачею. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
рослинна сировина |
en_US |
dc.subject |
хлібобулочне виробництво |
en_US |
dc.subject |
цикорій |
en_US |
dc.title |
Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |