Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Руса, І. С. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T08:12:31Z | |
dc.date.available | 2021-12-06T08:12:31Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24577 | |
dc.description | Руса, І. С. Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві / І. С. Руса ; наук. кер. Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 292-293. | en_US |
dc.description.abstract | Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що використання цикорію, зніту вузьколистого та м’яти перцевої в технології хлібобулочних виробів є актуальною науково - практичною задачею. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | рослинна сировина | en_US |
dc.subject | хлібобулочне виробництво | en_US |
dc.subject | цикорій | en_US |
dc.title | Деякі аспекти використання рослинної сировини в хлібобулочному виробництві | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |