Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бутурлим, Д. А. | |
dc.contributor.author | Бондар, І. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T09:03:01Z | |
dc.date.available | 2021-12-06T09:03:01Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24580 | |
dc.description | Бутурлим, Д. А. Вимоги до зерна ярого пивоварного ячменю, технологія післязбиральної переробки та зберігання / Д. А. Бутурлим ; наук. кер. І. М. Бондар // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 296-298. | en_US |
dc.description.abstract | У дослідженнях визначили, що зберігати зерно ячменю з вологістю нижче критичної та з добрими показниками якості можна у звичайних сховищах, оскільки це економічно вигідніше. При цьому в перші місяці зберігання основні показники якості поліпшуються в нерегульованих умовах, ніж у регульованих, і до 9 місяців зберігання залишаються сталими. При тривалішому зберіганні зерно ячменю доцільно зберігати в охолодженому стані, оскільки показники більш стабільні впродовж одного року. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | зерно ярого пивоварного ячменю | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | переробка | en_US |
dc.subject | зберігання | en_US |
dc.subject | сільське господарство | en_US |
dc.title | Вимоги до зерна ярого пивоварного ячменю, технологія післязбиральної переробки та зберігання | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |