dc.contributor.author |
Круглік, Л. В.
|
|
dc.contributor.author |
Бондар, І. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-06T10:25:05Z |
|
dc.date.available |
2021-12-06T10:25:05Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24585 |
|
dc.description |
Круглік, Л. В. Проблеми та перспективи розвитку переробки сої на олію / Л. В. Круглик ; наук. кер. І. М. Бондар // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 307-309. |
en_US |
dc.description.abstract |
Функціонування ринку сої та продуктів її переробки сприятиме підвищенню економічної ефективності сільськогосподарського виробництва в цілому та вирощування олійних культур зокрема, що, у свою чергу, забезпечить зростання дохідності підприємств, створить умови розширення виробництва вітчизняного обладнання для переробки сої на корми і продукти харчування, створюватимуться додаткові робочі місця в АПК, зростуть доходи сільського населення, підвищиться конкурентоспроможность продукції на внутрішньому та світовому ринках і сталий розвиток олійно-жирового підкомплексу. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
переробка |
en_US |
dc.subject |
соя |
en_US |
dc.subject |
олія |
en_US |
dc.title |
Проблеми та перспективи розвитку переробки сої на олію |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |