Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Круглік, Л. В. | |
dc.contributor.author | Бондар, І. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T10:25:05Z | |
dc.date.available | 2021-12-06T10:25:05Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24585 | |
dc.description | Круглік, Л. В. Проблеми та перспективи розвитку переробки сої на олію / Л. В. Круглик ; наук. кер. І. М. Бондар // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 307-309. | en_US |
dc.description.abstract | Функціонування ринку сої та продуктів її переробки сприятиме підвищенню економічної ефективності сільськогосподарського виробництва в цілому та вирощування олійних культур зокрема, що, у свою чергу, забезпечить зростання дохідності підприємств, створить умови розширення виробництва вітчизняного обладнання для переробки сої на корми і продукти харчування, створюватимуться додаткові робочі місця в АПК, зростуть доходи сільського населення, підвищиться конкурентоспроможность продукції на внутрішньому та світовому ринках і сталий розвиток олійно-жирового підкомплексу. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | переробка | en_US |
dc.subject | соя | en_US |
dc.subject | олія | en_US |
dc.title | Проблеми та перспективи розвитку переробки сої на олію | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |