ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Круглік, Л. В.
dc.contributor.author Бондар, І. М.
dc.date.accessioned 2021-12-06T10:25:05Z
dc.date.available 2021-12-06T10:25:05Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24585
dc.description Круглік, Л. В. Проблеми та перспективи розвитку переробки сої на олію / Л. В. Круглик ; наук. кер. І. М. Бондар // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 307-309. en_US
dc.description.abstract Функціонування ринку сої та продуктів її переробки сприятиме підвищенню економічної ефективності сільськогосподарського виробництва в цілому та вирощування олійних культур зокрема, що, у свою чергу, забезпечить зростання дохідності підприємств, створить умови розширення виробництва вітчизняного обладнання для переробки сої на корми і продукти харчування, створюватимуться додаткові робочі місця в АПК, зростуть доходи сільського населення, підвищиться конкурентоспроможность продукції на внутрішньому та світовому ринках і сталий розвиток олійно-жирового підкомплексу. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject переробка en_US
dc.subject соя en_US
dc.subject олія en_US
dc.title Проблеми та перспективи розвитку переробки сої на олію en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу