IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуща, І. А.
dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.date.accessioned 2021-12-06T12:56:16Z
dc.date.available 2021-12-06T12:56:16Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24598
dc.description Гуща, І. А. Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення / І. А. Гуща, Н. П. Буяльська // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 18-19 берез. 2021 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 332-333. en_US
dc.description.abstract Метою досліджень була розробка науково обґрунтованої технології хлібобулочних виробів діабетичного призначання з використанням ячмінного борошна. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject ячмінне борошно en_US
dc.subject технологія en_US
dc.subject хлібобулочні вироби en_US
dc.subject діабет en_US
dc.title Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу