dc.contributor.author |
Кальченко, В. В.
|
|
dc.contributor.author |
Пасов, Г. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-12-07T14:04:39Z |
|
dc.date.available |
2021-12-07T14:04:39Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24623 |
|
dc.description |
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 181 “Харчові технології” освіт.-проф. програми “Харчові технології” / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ “Чернігівська політехніка”, 2021. – Ч. 3. – 54 с. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |