IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології”

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кальченко, В. В.
dc.contributor.author Пасов, Г. В.
dc.date.accessioned 2021-12-07T14:04:39Z
dc.date.available 2021-12-07T14:04:39Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/24623
dc.description Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 181 “Харчові технології” освіт.-проф. програми “Харчові технології” / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ “Чернігівська політехніка”, 2021. – Ч. 3. – 54 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу