Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, В. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Пасов, Г. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-12-07T14:04:39Z | |
dc.date.available | 2021-12-07T14:04:39Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24623 | |
dc.description | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 181 “Харчові технології” освіт.-проф. програми “Харчові технології” / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ “Чернігівська політехніка”, 2021. – Ч. 3. – 54 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 3 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |