Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гонта, О. І. | |
dc.contributor.author | Безуглий, І. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-01-01T17:17:20Z | |
dc.date.available | 2022-01-01T17:17:20Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24864 | |
dc.description | Організація готельного господарства : метод. вказівки до виконання розрах. роботи (для здобувачів освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 242 «Туризм») / уклад. О. І. Гонта, І. В. Безуглий. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 21 с. | en_US |
dc.description.abstract | Розрахунково-графічна робота має бути виконана логічно, послідовно. Перед розрахунками слід стисло викласти теоретичні аспекти питання, усі розрахунки мають супроводжуватися поясненнями, графічним матеріалом та відповідними висновками. Варіант розрахунково-графічної роботи визначається як сума двох останніх цифр залікової книжки студента. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Організація готельного господарства : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи (для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти cпеціальності 242 «Туризм») | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |