Короткий опис(реферат):
Мета кваліфікаційної роботи полягає у дослідженні основних аспектів підвищення ефективності управління персоналом на ПАТ «Запорізька кондитерська фабрика».
Об’єктом дослідження є сучасний стан організації та розвитку системи управління персоналом на ПАТ «Запорізька кондитерська фабрика».
Предметом дослідження є способи та методи підвищення ефективності управління персоналом на ПАТ «Запорізька кондитерська фабрика». Методи дослідження: теоретико-критичний аналіз літератури з теми дослідження; порівняльний; узагальнення і синтезування здобутої інформації тощо.
Наукова новизна одержаних результатів полягає в застосуванні авторського підходу до дослідження теоретичних і прикладних питань щодо поняття «управління персоналом», класифікації способів управління персоналом, аналізу основних методів оцінки ефективності управління персоналом на підприємстві, обґрунтуванні сучасних технологій для підвищення ефективності управління персоналом на підприємстві. У даному дослідженні автором розроблено стратегію ефективного управління персоналом на підприємстві та сформульовано основні підходи щодо вдосконалення ефективності управління персоналом на підприємстві ПАТ «Запорізька кондитерська фабрика».
Робота може бути використана студентами ВНЗ для підготовки до семінарських занять, також може бути використана викладачами для проведення лекцій, практик тощо.
Суть розробки, основні результати:
Підвисоцька, А. Р. Шляхи підвищення ефективності управління персоналом (на матеріалах ПАТ «Запорізька кондитерська фабрика») : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / А. Р. Підвисоцька ; керівник роботи І. І. Кичко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра управління персоналом та економіки праці. – Чернігів, 2021. – 92 с.