dc.contributor.author |
Картак, О. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-02-01T09:47:15Z |
|
dc.date.available |
2022-02-01T09:47:15Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25284 |
|
dc.description |
Картак, О. В. Розроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молока : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / О. В. Картак ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 49 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі доведена та експериментально досліджена можливість виготовлення йогурту на рослинному молоці. Розроблені відповідні рецепти.
Проведено аналітичний огляд джерел інформації, на основі яких визначено напрямок самого дослідження. Його кінцевим результатом є створення нового функціонального харчового продукту.
Проведено порівняльну характеристику органолептичних показників, фізико-хімічних показників контрольного продукту та виробів, виготовлених за розробленою рецептурою. Досліджено можливість заміни коров’ячого молока рослинним. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
йогурт |
en_US |
dc.subject |
мигдальне |
en_US |
dc.subject |
вівсяне |
en_US |
dc.subject |
гречане молоко |
en_US |
dc.subject |
закваски |
en_US |
dc.subject |
yogurt |
en_US |
dc.subject |
almond |
en_US |
dc.subject |
oat |
en_US |
dc.subject |
buckwheat milk |
en_US |
dc.subject |
sourdough |
en_US |
dc.title |
Розроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молока |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
In the qualification work the possibility of making yoghurt on vegetable milk is substantiated and experimentally investigated. Appropriate recipes have been developed.
An analytical review of information sources was conducted, on the basis of which the direction of own research was determined, the end result of which is the creation of a new functional food product.
The comparative characteristic of organoleptic, physical and chemical indicators of the control product and the products made according to the developed recipes is carried out. The possibility of replacing cow's milk with vegetable milk has been studied. |
en_US |