dc.contributor.author |
Моторко, О. А.
|
|
dc.contributor.author |
Адамович, В.В.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-02-01T09:59:49Z |
|
dc.date.available |
2022-02-01T09:59:49Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25285 |
|
dc.description |
Моторко, О. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / О. А. Моторко, В. В. Адамович ; керівник роботи С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 86 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Випускна кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури і додатків.
Перший розділ присвячений теоретичним питанням організації процесів технічного переобладнання на сучасному підприємстві, класифікації проектів, значенню інноваційної діяльності для розвитку підприємства.
В другому розділі проводиться комплексний аналіз технологічного процесу виготовлення бісквітів на основі вівсяного борошна та яблучного пюре.
В третьому розділі випускної кваліфікаційної роботи розглянуто пропозиції щодо обґрунтування впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
інновація |
en_US |
dc.subject |
технологія |
en_US |
dc.subject |
технологічний процес |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
innovation |
en_US |
dc.subject |
technology |
en_US |
dc.subject |
technological process |
en_US |
dc.title |
Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
The final qualifying work consists of an introduction, three chapters, conclusions, list of references and appendices.
The first section is devoted to theoretical issues of organization of technical re-equipment processes at a modern enterprise, classification of projects, the importance of innovation for enterprise development.
The second section provides a comprehensive analysis of the technological process of making biscuits based on oatmeal and apple puree.
The third section of the final qualifying work considers proposals to justify the introduction of a technological line for the production of flour confectionery with the addition of oatmeal and apple puree. |
en_US |