Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Моторко, О. А. | |
dc.contributor.author | Адамович, В.В. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-01T09:59:49Z | |
dc.date.available | 2022-02-01T09:59:49Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25285 | |
dc.description | Моторко, О. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / О. А. Моторко, В. В. Адамович ; керівник роботи С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 86 с. | en_US |
dc.description.abstract | Випускна кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаної літератури і додатків. Перший розділ присвячений теоретичним питанням організації процесів технічного переобладнання на сучасному підприємстві, класифікації проектів, значенню інноваційної діяльності для розвитку підприємства. В другому розділі проводиться комплексний аналіз технологічного процесу виготовлення бісквітів на основі вівсяного борошна та яблучного пюре. В третьому розділі випускної кваліфікаційної роботи розглянуто пропозиції щодо обґрунтування впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | інновація | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | технологічний процес | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | innovation | en_US |
dc.subject | technology | en_US |
dc.subject | technological process | en_US |
dc.title | Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням вівсяного борошна та яблучного пюре | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The final qualifying work consists of an introduction, three chapters, conclusions, list of references and appendices. The first section is devoted to theoretical issues of organization of technical re-equipment processes at a modern enterprise, classification of projects, the importance of innovation for enterprise development. The second section provides a comprehensive analysis of the technological process of making biscuits based on oatmeal and apple puree. The third section of the final qualifying work considers proposals to justify the introduction of a technological line for the production of flour confectionery with the addition of oatmeal and apple puree. | en_US |