Abstract:
У першому розділі роботи розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності виробничої діяльності сучасних підприємств на основі впровадження інноваційних проєктів, значна увага приділяється управлінським концепціям та проблемам економічної ефективності.
Досліджено шляхи розвитку виробництва, при цьому виділяються слабкі місця та пропонуються заходи їх подолання шляхом впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників. Також у розділі обґрунтовується необхідність застосування цукрозамінників з урахуванням вимог споживачів.
У третьому розділі представлено економічне обґрунтування запропонованих заходів, розраховано специфічні показники доцільності впровадження проєкту на виробничому підприємстві - ПрАТ «Прилуцький хлібозавод». Пропонуються конкретні заходи щодо системи контролю якості та метрологічного забезпечення.
Description:
Коробка, Л. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / Л. А. Коробка, І. М. Сема ; керівники роботи О. Б. Хребтань, С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 77 с.