dc.contributor.author |
Буланцев, Д. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-02-10T11:17:19Z |
|
dc.date.available |
2022-02-10T11:17:19Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25384 |
|
dc.description |
Буланцев, Д. В. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. В. Буланцев ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 65 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі студента Буланцева Д.В. наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, норми витрати сировини. В технологічних процесах, що пропонуються проектом, застосовані сучасні технології виробництва хлібобулочних виробів. Обгрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів |
en_US |
dc.subject |
проєкт |
en_US |
dc.subject |
хлібозавод |
en_US |
dc.subject |
установка |
en_US |
dc.subject |
піч Г4-ХПН-25 |
en_US |
dc.subject |
виробництво |
en_US |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
en_US |
dc.subject |
project |
en_US |
dc.subject |
bakery |
en_US |
dc.subject |
installation |
en_US |
dc.subject |
furnace G4-HPN-25 |
en_US |
dc.subject |
production |
en_US |
dc.subject |
baked goods |
en_US |
dc.title |
Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей Г4-ХПН-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
In the qualifying work of the student Bulantsev D.V. calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production recipes, norms of consumption of raw materials are resulted. In the technological processes proposed by the project, modern technologies for the production of bakery products are used. Technochemical control and labor protection at the enterprise are substantiated. |
en_US |