Abstract:
В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності печей, виробничих рецептур, вихід виробів, норми витрати сировини. У проекті є розділи розрахунку санітарно-технічної та енергетичної частини, заходи з енергозбереження, системи екологічного управління та охорони праці. В технологічних процесах, що пропонуються проектом застосовані прогресивні технології виробництва хлібобулочних виробів.
Description:
Д’ячук, А. Є. Проєкт хлібозаводу з установкою двох печей Мінел-25 та печі Гостол-25, який передбачає безперервне виробництво хліба : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Є. Д’ячук ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 80 с.