IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Проєкт реконструкції хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПЯ-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Зенченко, А. О.
dc.date.accessioned 2022-02-11T08:18:15Z
dc.date.available 2022-02-11T08:18:15Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25389
dc.description Зенченко, А. О. Проєкт реконструкції хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПЯ-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. О. Зенченко ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 66 с. en_US
dc.description.abstract У кваліфікаційній роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та булочних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обгрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject проєкт en_US
dc.subject реконструкція en_US
dc.subject хлібозавод en_US
dc.subject установка en_US
dc.subject піч А2-ХПЯ-25 en_US
dc.subject виробництво хлібобулочних виробів en_US
dc.subject project en_US
dc.subject reconstruction en_US
dc.subject bakery en_US
dc.subject installation en_US
dc.subject furnace A2-HPYA-25 en_US
dc.subject production of bakery products en_US
dc.title Проєкт реконструкції хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПЯ-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The qualification work of the student provides calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production formulations, consumption standards of raw materials. Substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bakery products according to traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise is justified. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record