Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі студента наведені розрахунки продуктивності та потужності печей А2-ХПК-25, пофазних та виробничих рецептур приготування виробів, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та булочних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві.
Суть розробки, основні результати:
Лозовий, М. О. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. О. Лозовий ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 60 с.