Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лозовий, М. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-02-11T08:50:15Z | |
dc.date.available | 2022-02-11T08:50:15Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25391 | |
dc.description | Лозовий, М. О. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. О. Лозовий ; керівник роботи І. А. Костенко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 60 с. | en_US |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі студента наведені розрахунки продуктивності та потужності печей А2-ХПК-25, пофазних та виробничих рецептур приготування виробів, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та булочних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | хлібозавод | en_US |
dc.subject | піч А2-ХПК-25 | en_US |
dc.subject | виробництво хлібобулочних виробів | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | bakery | en_US |
dc.subject | furnace A2-COD-25 | en_US |
dc.subject | production of bakery products | en_US |
dc.title | Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей А2-ХПК-25, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних виробів | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | In the qualifying work of the student calculations of productivity and power of furnaces A2-HPK-25, phase and production recipes of preparation of products, norms of consumption of raw materials are resulted. Substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bakery products using traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise are substantiated. | en_US |