Abstract:
У кваліфікаційній роботі представлений проєкт хлібозаводу з установкою 3-х поточно-механізованих ліній А2-ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів хліба, батонних виробів та бубличних виробів. В роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур запропонованого асортименту виробів, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та бубличних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві.
Description:
Панасенко, В. М. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х пічно-механізованих ліній А2- ХПК із виробництва пшенично-житніх подових сортів, батонних виробів та бубличних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. М. Панасенко ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 120 с.