Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сусло, Я. Р.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-02-11T09:56:49Z | |
dc.date.available | 2022-02-11T09:56:49Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25396 | |
dc.description | Сусло, Я. Р. Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для хлібобулочних виробів та печі ПИК-8 для виробництва соломки, який передбачає безперервний цикл виробництва : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Я. Р. Сусло ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 50 с. | en_US |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі представлений проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для хлібобулочних виробів та печі ПИК-8 для виробництва соломки, який передбачає безперервний цикл виробництва. В роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур запропонованого асортименту виробів, норми витрати сировини. Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та бубличних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | хлібозавод | en_US |
dc.subject | установка | en_US |
dc.subject | піч А2-ХПК-25 | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.subject | піч ПИК-8 | en_US |
dc.subject | виробництво соломки | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | bakery | en_US |
dc.subject | installation | en_US |
dc.subject | furnace A2-COD-25 | en_US |
dc.subject | baked goods | en_US |
dc.subject | PEAK-8 furnace | en_US |
dc.subject | straw production | en_US |
dc.subject | production | en_US |
dc.title | Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей А2-ХПК-25 для хлібобулочних виробів та печі ПИК-8 для виробництва соломки, який передбачає безперервний цикл виробництва | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | In the qualification work of the student the project of the bakery with the installation of 2 ovens A2-HPK-25 for bakery products and the oven PIK-8 for the production of straw, which provides a continuous production cycle. The paper presents calculations of productivity and capacity of furnaces, phase and production recipes of the proposed range of products, consumption rates of raw materials. The substantiation of measures for the production of mass varieties of bread and bagels using traditional methods of dough preparation is given. Technochemical control and labor protection at the enterprise are substantiated. | en_US |