Abstract:
У кваліфікаційній роботі представлений проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, що передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів. В роботі наведені розрахунки продуктивності та потужності печей, пофазних та виробничих рецептур запропонованого асортименту виробів, норми витрати сировини.
Наведено обґрунтування заходів з виробництва масових сортів хліба та бубличних виробів за традиційних способів приготування тіста. Обґрунтовано технохімічний контроль та охорона праці на підприємстві.
Description:
Тімофєєва, Д. В. Проєкт хлібозаводу з установкою 3-х печей ФТЛ-2, який передбачає безперервне виробництво хлібобулочних та бубличних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Д. В. Тімофєєва ; керівник роботи О. Л. Гуменюк ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 56 с.