dc.contributor.author |
Повна, С. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-06-01T10:56:21Z |
|
dc.date.available |
2022-06-01T10:56:21Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25441 |
|
dc.description |
Повна, С. В. Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку / С. В. Повна // Сталий розвиток суспільства: концептуальні та практичні аспекти : зб. матеріалів І Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Рівне,11 черв. 2021 р.). - Рівне, 2021. - С. 81-86. |
en_US |
dc.description.abstract |
Першими трьома цілями у сфері сталого розвитку визначені наступні: подолання бідності; подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства; забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх у будь-якому віці . Аграрний сектор і харчова промисловість прямо пов’язані з кожною указаною метою, адже продукція галузі входить до списку життєво-необхідних товарів для кожної людини, а якість харчування прямо впливає на здоров’я. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Рівне : НДГУ |
en_US |
dc.subject |
аграрний сектор |
en_US |
dc.subject |
харчова промисловість |
en_US |
dc.subject |
сталий розвиток |
en_US |
dc.subject |
продовольча безпека |
en_US |
dc.title |
Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |