IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Забезпечення мікроелементами пшенці озимої технологією «IN FORROW» для отримання якісного врожаю

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Петрова, Є. М.
dc.contributor.author Селінний, М. М.
dc.date.accessioned 2022-07-11T09:37:47Z
dc.date.available 2022-07-11T09:37:47Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25721
dc.description Петрова, Є. М. Забезпечення мікроелементами пшенці озимої технологією «IN FORROW» для отримання якісного врожаю / Є. М. Петрова ; наук. керівник М. М. Селінний // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 44-45. en_US
dc.description.abstract Найважливіший етап у життєвому циклі кожної рослини це проростання і сходи. Саме на цьому етапі починає закладатись майбутній врожай. Але через вплив несприятливих чинників, рослина втрачає свій генетичний потенціал. Саме тому сучасні прогресивні технології вирощування сільськогосподарських культур великої уваги приділяють стартовому росту рослин. Відображенням цього є розвиток і вдосконалення технології ін-фуроу (англ. «in-furrow») – внесення будь-яких препаратів (добрива, ЗЗР, мікробні препарати, регулятори росту тощо) у посівну борозну на насіння або у безпосередній близькості від нього під час посіву en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject врожайність en_US
dc.subject озима пшениця en_US
dc.title Забезпечення мікроелементами пшенці озимої технологією «IN FORROW» для отримання якісного врожаю en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record