dc.contributor.author |
Пономарчук, А. П.
|
|
dc.contributor.author |
Тимошенко, О. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-12T08:56:51Z |
|
dc.date.available |
2022-07-12T08:56:51Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25750 |
|
dc.description |
Пономарчук, А. П. Підготовка винограднику до зимівлі / А. П. Пономарчук ; наук. керівник О. П. Тимошенко // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 63-64. |
en_US |
dc.description.abstract |
Сьогодні виноградники зазнають шаленої популярності у світі, а площі під
виноградниками з кожним роком збільшуються, що свідчить про високий попит та
рентабельність культури. Ягоди винограду реалізують як в свіжому вигляді, так і в
переробленому (ізюм, вино, соки, компоти, винний оцет, компоти, маринади, та ін.) |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
виноградник |
en_US |
dc.title |
Підготовка винограднику до зимівлі |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |