Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пономарчук, А. П. | |
dc.contributor.author | Тимошенко, О. П. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-12T08:56:51Z | |
dc.date.available | 2022-07-12T08:56:51Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25750 | |
dc.description | Пономарчук, А. П. Підготовка винограднику до зимівлі / А. П. Пономарчук ; наук. керівник О. П. Тимошенко // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 63-64. | en_US |
dc.description.abstract | Сьогодні виноградники зазнають шаленої популярності у світі, а площі під виноградниками з кожним роком збільшуються, що свідчить про високий попит та рентабельність культури. Ягоди винограду реалізують як в свіжому вигляді, так і в переробленому (ізюм, вино, соки, компоти, винний оцет, компоти, маринади, та ін.) | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | виноградник | en_US |
dc.title | Підготовка винограднику до зимівлі | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |