Короткий опис(реферат):
У нинішніх досить жорстких умовах ведення ресторанного бізнесу, підприємці повинні
чітко розуміти, у чому їхні конкурентні переваги, чим можна викликати зацікавлення
споживача. Ресторанне господарство має значну кількість параметрів, що є важливими у
визначенні рівня конкурентоспроможності того чи іншого підприємства. Що стосується
споживача, то він обирає заклад, виходячи з певних критеріїв.
Суть розробки, основні результати:
Касьянова, Є. Р. Фактори, що впливають на вибір закладу ресторанного господарства споживачем / Є. Р. Касьянова ; наук. керівник Н. О. Алєшугіна // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 86-87.