dc.contributor.author |
Ющенко, Н. Ф.
|
|
dc.contributor.author |
Денисова, Н. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-14T11:36:38Z |
|
dc.date.available |
2022-07-14T11:36:38Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25806 |
|
dc.description |
Ющенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів / Н. Ф. Ющенко ; наук. керівник Н. М. Денисова // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 194-195. |
en_US |
dc.description.abstract |
Сучасний світ у зв'язку зі збільшенням нових технологій і приладів неможливо уявити без
електромагнітних полів різної потужності, а ще більше – уникнути їх впливу.
Електромагнітні поля (ЕМП) – це змінні електричні та магнітні поля, що поширюються у
просторі у вигляді хвиль зі швидкістю світлa. ЕМП мають негативний вплив на організм
людини, яка безпосередньо працює з джерелом випромінювання, особливо на нервову
систему. Але треба розуміти, що повне дотримання санітарних і гігієнічних норм при
використанні побутових приладів майже повністю знешкоджує вплив електромагнітних полів
на людину. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
електромагнітні випромінювання |
en_US |
dc.subject |
сировина хлібобулочних виробів |
en_US |
dc.title |
Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |