Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ющенко, Н. Ф. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.date.accessioned | 2022-07-14T11:36:38Z | |
dc.date.available | 2022-07-14T11:36:38Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25806 | |
dc.description | Ющенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів / Н. Ф. Ющенко ; наук. керівник Н. М. Денисова // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 194-195. | en_US |
dc.description.abstract | Сучасний світ у зв'язку зі збільшенням нових технологій і приладів неможливо уявити без електромагнітних полів різної потужності, а ще більше – уникнути їх впливу. Електромагнітні поля (ЕМП) – це змінні електричні та магнітні поля, що поширюються у просторі у вигляді хвиль зі швидкістю світлa. ЕМП мають негативний вплив на організм людини, яка безпосередньо працює з джерелом випромінювання, особливо на нервову систему. Але треба розуміти, що повне дотримання санітарних і гігієнічних норм при використанні побутових приладів майже повністю знешкоджує вплив електромагнітних полів на людину. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | електромагнітні випромінювання | en_US |
dc.subject | сировина хлібобулочних виробів | en_US |
dc.title | Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |