IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ющенко, Н. Ф.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2022-07-14T11:36:38Z
dc.date.available 2022-07-14T11:36:38Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/25806
dc.description Ющенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів / Н. Ф. Ющенко ; наук. керівник Н. М. Денисова // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 194-195. en_US
dc.description.abstract Сучасний світ у зв'язку зі збільшенням нових технологій і приладів неможливо уявити без електромагнітних полів різної потужності, а ще більше – уникнути їх впливу. Електромагнітні поля (ЕМП) – це змінні електричні та магнітні поля, що поширюються у просторі у вигляді хвиль зі швидкістю світлa. ЕМП мають негативний вплив на організм людини, яка безпосередньо працює з джерелом випромінювання, особливо на нервову систему. Але треба розуміти, що повне дотримання санітарних і гігієнічних норм при використанні побутових приладів майже повністю знешкоджує вплив електромагнітних полів на людину. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject електромагнітні випромінювання en_US
dc.subject сировина хлібобулочних виробів en_US
dc.title Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу