IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.date.accessioned 2023-01-02T11:03:22Z
dc.date.available 2023-01-02T11:03:22Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26456
dc.description Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. Ж. В. Замай.- Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022.- 38 с. uk_UA
dc.description.abstract Під час вивчення курсу "Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія" студенти денної форми навчання відповідно до освітньої програми «Харчові технології та інженерія» виконують контрольну роботу. Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить 7 практичних вправ, зміст яких охоплює основні розділи органічної хімії. Під час виконання контрольної роботи необхідно користуватися теоретичними відомостями, наведеними в літературних джерелах, що вказані у списку рекомендованої літератури. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record