dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-01-02T11:03:22Z |
|
dc.date.available |
2023-01-02T11:03:22Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26456 |
|
dc.description |
Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. Ж. В. Замай.- Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022.- 38 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Під час вивчення курсу "Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія" студенти денної форми навчання відповідно до освітньої програми «Харчові технології та інженерія» виконують контрольну роботу.
Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою.
Кожний варіант контрольної роботи містить 7 практичних вправ, зміст яких охоплює основні розділи органічної хімії.
Під час виконання контрольної роботи необхідно користуватися теоретичними відомостями, наведеними в літературних джерелах, що вказані у списку рекомендованої літератури. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.title |
Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання |
uk_UA |
dc.type |
Learning Object |
uk_UA |