Короткий опис(реферат):
Наскрізна програма практики за спеціальністю 181 Харчові технології розроблена
згідно навчального плану та освітньо-професійної програми «Харчові технології та
інженерія».
Для забезпечення конкурентоспроможності випускників спеціальності 181
Харчові технології на ринку праці, практична складова навчання - є найважливішою
частиною підготовки висококваліфікованих фахівців для галузі знань 18 Виробництво та
технології, які повинні мати глибокі теоретичні знання, володіти практичними
навичками та уміннями.
З урахуванням сучасних вимог ринку праці, стейкхолдерів, роботодавців,
практична підготовка здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, має
системний характер і починається з першого курсу (ознайомча практика) з подальшим
заглибленням професійної підготовки в інших практиках (технологічній,
переддипломній) для набуття практичного досвіду і успішного виконання
кваліфікаційної роботи.
Суть розробки, основні результати:
Наскрізна програма практики : методині рекомендації для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / Укл. : О. Б. Хребтань, О. Л. Гуменюк, Ж. В. Замай, Р. М. Волкова. –
Чернігів : Національний університет «Чернігівська політехніка», 2022. – 46 c.