Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хребтань, О. Б. | |
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.contributor.author | Волкова, Р. М. | |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T18:59:34Z | |
dc.date.available | 2023-01-02T18:59:34Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26495 | |
dc.description | Наскрізна програма практики : методині рекомендації для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / Укл. : О. Б. Хребтань, О. Л. Гуменюк, Ж. В. Замай, Р. М. Волкова. – Чернігів : Національний університет «Чернігівська політехніка», 2022. – 46 c. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наскрізна програма практики за спеціальністю 181 Харчові технології розроблена згідно навчального плану та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Для забезпечення конкурентоспроможності випускників спеціальності 181 Харчові технології на ринку праці, практична складова навчання - є найважливішою частиною підготовки висококваліфікованих фахівців для галузі знань 18 Виробництво та технології, які повинні мати глибокі теоретичні знання, володіти практичними навичками та уміннями. З урахуванням сучасних вимог ринку праці, стейкхолдерів, роботодавців, практична підготовка здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, має системний характер і починається з першого курсу (ознайомча практика) з подальшим заглибленням професійної підготовки в інших практиках (технологічній, переддипломній) для набуття практичного досвіду і успішного виконання кваліфікаційної роботи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | uk_UA |
dc.title | Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |