dc.contributor.author |
Хребтань, О. Б.
|
|
dc.contributor.author |
Гуменюк, О. Л.
|
|
dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.contributor.author |
Волкова, Р. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-01-02T18:59:34Z |
|
dc.date.available |
2023-01-02T18:59:34Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26495 |
|
dc.description |
Наскрізна програма практики : методині рекомендації для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / Укл. : О. Б. Хребтань, О. Л. Гуменюк, Ж. В. Замай, Р. М. Волкова. –
Чернігів : Національний університет «Чернігівська політехніка», 2022. – 46 c. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Наскрізна програма практики за спеціальністю 181 Харчові технології розроблена
згідно навчального плану та освітньо-професійної програми «Харчові технології та
інженерія».
Для забезпечення конкурентоспроможності випускників спеціальності 181
Харчові технології на ринку праці, практична складова навчання - є найважливішою
частиною підготовки висококваліфікованих фахівців для галузі знань 18 Виробництво та
технології, які повинні мати глибокі теоретичні знання, володіти практичними
навичками та уміннями.
З урахуванням сучасних вимог ринку праці, стейкхолдерів, роботодавців,
практична підготовка здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології, має
системний характер і починається з першого курсу (ознайомча практика) з подальшим
заглибленням професійної підготовки в інших практиках (технологічній,
переддипломній) для набуття практичного досвіду і успішного виконання
кваліфікаційної роботи. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
uk_UA |
dc.title |
Наскрізна програма практики : методичні вказівкиля здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання / |
uk_UA |
dc.type |
Learning Object |
uk_UA |