IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розробка технології бісквітів та кондитерських виробів з додаванням лляного борошна

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Лебех, В. В.
dc.date.accessioned 2023-01-20T08:56:16Z
dc.date.available 2023-01-20T08:56:16Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26591
dc.description Лебех, В. В. Розробка технології бісквітів та кондитерських виробів з додаванням лляного борошна : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. В. Лебех ; керівник роботи О. Б. Хребтань ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 58 с. uk_UA
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та експериментальне обґрунтування використання знежиреного льняного борошна в технології кондитерських бісквітних виробів підвищеної харчової цінності. Досягнення поставленої мети було реалізовано на основі комплексу досліджень, які включали наступні взаємопов’язані завдання: - проаналізувати сучасні вітчизняні технології збагачення бісквітних кондитерських виробів нетрадиційною сировиною; - – на основі аналізу наукової інформації обґрунтувати доцільність застосування льняного борошна у виробництві кондитерських бісквітних виробів підвищеної харчової цінності; - скласти план досліджень і охарактеризувати об’єкти та методи досліджень; - охарактеризувати сировину і технологічний процес виробництва бісквітних кондитерських виробів; - розробити рецептуру і технологію виробництва бісквітних кондитерських виробів з додаванням лляного борошна; - обґрунтувати висновки по роботі. Об’єкт досліджень – бісквіти і торт «Незабудка» з додаванням лляного борошна. Предмет досліджень – технологія виробництва, органолептичні та фізико-хімічні показники якості бісквітних кондитерських виробів з додаванням льняного борошна. Методи досліджень – стандартні, органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject знежирене льняне борошно uk_UA
dc.subject кондитерські бісквітні вироби uk_UA
dc.subject харчові технології uk_UA
dc.title Розробка технології бісквітів та кондитерських виробів з додаванням лляного борошна uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record