dc.contributor.author |
Зубок, А. Г.
|
|
dc.date.accessioned |
2023-01-20T09:12:21Z |
|
dc.date.available |
2023-01-20T09:12:21Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26594 |
|
dc.description |
Зубок, А. Г. Розробка технології виробництва бісквіту оздоровчого призначення з додаванням цільнозернового, кукурудзяного та рисового борошна : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Г. Зубок ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 58 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В даній роботі наведені літературний огляд технологій, методів та видів сировини для виготовлення бісквіту, методи дослідження сировини та готової продукції, результати досліджень впливу рецептурних компонентів на технологічний процес і якість виробів, розрахунок рецептур та підбір обладнання, розроблено вимоги системи НАССР та техніки безпеки у надзвичайних ситуаціях. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
uk_UA |
dc.subject |
бісквіт |
uk_UA |
dc.subject |
цільнозернове борошно |
uk_UA |
dc.subject |
рисове борошно |
uk_UA |
dc.subject |
кукурудзяне борошно |
uk_UA |
dc.subject |
безглютенове борошно |
uk_UA |
dc.subject |
biscuit |
uk_UA |
dc.subject |
whole grain flour |
uk_UA |
dc.subject |
rice flour |
uk_UA |
dc.subject |
corn flour |
uk_UA |
dc.subject |
gluten-free flour |
uk_UA |
dc.title |
Розробка технології виробництва бісквіту оздоровчого призначення з додаванням цільнозернового, кукурудзяного та рисового борошна |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |
dc.description.abstractalt1 |
This paper provides a literature review of technologies, methods and types of raw materials for biscuit production, research methods of raw materials and finished products, results of studies of the influence of recipe components on the technological process and quality of products, calculation of recipes and selection of equipment, developed requirements of the HACCP system and safety techniques in emergencies situations |
uk_UA |