IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Розробка технології виробництва бісквіту оздоровчого призначення з додаванням цільнозернового, кукурудзяного та рисового борошна

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Зубок, А. Г.
dc.date.accessioned 2023-01-20T09:12:21Z
dc.date.available 2023-01-20T09:12:21Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26594
dc.description Зубок, А. Г. Розробка технології виробництва бісквіту оздоровчого призначення з додаванням цільнозернового, кукурудзяного та рисового борошна : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Г. Зубок ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 58 с. uk_UA
dc.description.abstract В даній роботі наведені літературний огляд технологій, методів та видів сировини для виготовлення бісквіту, методи дослідження сировини та готової продукції, результати досліджень впливу рецептурних компонентів на технологічний процес і якість виробів, розрахунок рецептур та підбір обладнання, розроблено вимоги системи НАССР та техніки безпеки у надзвичайних ситуаціях. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject бісквіт uk_UA
dc.subject цільнозернове борошно uk_UA
dc.subject рисове борошно uk_UA
dc.subject кукурудзяне борошно uk_UA
dc.subject безглютенове борошно uk_UA
dc.subject biscuit uk_UA
dc.subject whole grain flour uk_UA
dc.subject rice flour uk_UA
dc.subject corn flour uk_UA
dc.subject gluten-free flour uk_UA
dc.title Розробка технології виробництва бісквіту оздоровчого призначення з додаванням цільнозернового, кукурудзяного та рисового борошна uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 This paper provides a literature review of technologies, methods and types of raw materials for biscuit production, research methods of raw materials and finished products, results of studies of the influence of recipe components on the technological process and quality of products, calculation of recipes and selection of equipment, developed requirements of the HACCP system and safety techniques in emergencies situations uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record