Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Корж, О. Г.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-01-20T09:19:09Z | |
dc.date.available | 2023-01-20T09:19:09Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26595 | |
dc.description | Зубок, А. Г. Розробка технології бісквіту оздоровчого призначення з додаванням цільнозернового, кукурудзяного та рисового борошна : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Г. Зубок ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 52 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У даній кваліфікаційній роботі доведено та експериментально підтверджено доцільність використання ферментних препаратів Laminex МАХ Flow 4G, Amylex 5Т, Beerzym AMYL HT, Beerzym BG, ЕnerZyme Р7 у процесі виробництва пива з метою розрідження затору та підвищення виходу екстрактивних речовин з солоду. Зроблені відповідні розрахунки. Проведено огляд інформаційних джерел на основі яких обрано напрямок дослідження. Виділено ряд необхідних ферментних препаратів. Проведено ряд аналізів для порівняння вмісту екстрактивних речовин у контрольному та експериментальних зразках. Досліджена можливість введення ферментних препаратів у технологічний процес виробництва пива. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | пиво | uk_UA |
dc.subject | сусло | uk_UA |
dc.subject | затор | uk_UA |
dc.subject | фільтрація | uk_UA |
dc.subject | ферментні препарати | uk_UA |
dc.subject | Laminex МАХ Flow 4G | uk_UA |
dc.subject | Amylex 5Т | uk_UA |
dc.subject | Beerzym AMYL HT | uk_UA |
dc.subject | Beerzym BG | uk_UA |
dc.subject | ЕnerZyme Р7 | uk_UA |
dc.subject | beer | uk_UA |
dc.subject | wort | uk_UA |
dc.subject | mash | uk_UA |
dc.subject | filtration | uk_UA |
dc.subject | enzyme preparations | uk_UA |
dc.title | Наукове обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у процесі виробництва крафтового пива «Десятка» | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | In this qualification work, the expediency of using enzyme preparations Laminex MAX Flow 4G, Amylex 5T, Beerzym AMYL HT, Beerzym BG, EnerZyme P7 in the beer production process with the aim of thinning mash and increasing the yield of extractives from malt has been proven and experimentally confirmed. Appropriate calculations have been made. An overview of the information sources on the basis of which the direction of research was chosen was conducted. A number of necessary enzyme preparations have been identified. A number of analyzes were conducted to compare the content of extractive substances in the control and experimental samples. The possibility of introducing enzyme preparations into the technological process of beer production has been investigated. | uk_UA |