IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Наукове обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у процесі виробництва крафтового пива «Десятка»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Корж, О. Г.
dc.date.accessioned 2023-01-20T09:19:09Z
dc.date.available 2023-01-20T09:19:09Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26595
dc.description Зубок, А. Г. Розробка технології бісквіту оздоровчого призначення з додаванням цільнозернового, кукурудзяного та рисового борошна : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. Г. Зубок ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 52 с. uk_UA
dc.description.abstract У даній кваліфікаційній роботі доведено та експериментально підтверджено доцільність використання ферментних препаратів Laminex МАХ Flow 4G, Amylex 5Т, Beerzym AMYL HT, Beerzym BG, ЕnerZyme Р7 у процесі виробництва пива з метою розрідження затору та підвищення виходу екстрактивних речовин з солоду. Зроблені відповідні розрахунки. Проведено огляд інформаційних джерел на основі яких обрано напрямок дослідження. Виділено ряд необхідних ферментних препаратів. Проведено ряд аналізів для порівняння вмісту екстрактивних речовин у контрольному та експериментальних зразках. Досліджена можливість введення ферментних препаратів у технологічний процес виробництва пива. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.subject пиво uk_UA
dc.subject сусло uk_UA
dc.subject затор uk_UA
dc.subject фільтрація uk_UA
dc.subject ферментні препарати uk_UA
dc.subject Laminex МАХ Flow 4G uk_UA
dc.subject Amylex 5Т uk_UA
dc.subject Beerzym AMYL HT uk_UA
dc.subject Beerzym BG uk_UA
dc.subject ЕnerZyme Р7 uk_UA
dc.subject beer uk_UA
dc.subject wort uk_UA
dc.subject mash uk_UA
dc.subject filtration uk_UA
dc.subject enzyme preparations uk_UA
dc.title Наукове обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у процесі виробництва крафтового пива «Десятка» uk_UA
dc.type Thesis uk_UA
dc.description.abstractalt1 In this qualification work, the expediency of using enzyme preparations Laminex MAX Flow 4G, Amylex 5T, Beerzym AMYL HT, Beerzym BG, EnerZyme P7 in the beer production process with the aim of thinning mash and increasing the yield of extractives from malt has been proven and experimentally confirmed. Appropriate calculations have been made. An overview of the information sources on the basis of which the direction of research was chosen was conducted. A number of necessary enzyme preparations have been identified. A number of analyzes were conducted to compare the content of extractive substances in the control and experimental samples. The possibility of introducing enzyme preparations into the technological process of beer production has been investigated. uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу