IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.date.accessioned 2023-02-28T13:05:33Z
dc.date.available 2023-02-28T13:05:33Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/26879
dc.description Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості : метод. вказівки до практ. занять і самост. роботи для здобувачів перш. рівня вищ. освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання / уклад. О. Б. Хребтань. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 16 с. uk_UA
dc.description.abstract Методичні рекомендації до виконання практичних занять і самостійної роботи розроблені відповідно до робочої програми дисципліни «Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості» для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології галузі знань 18 Виробництво та технології, ОПП «Харчові технології та інженерія». Метою практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості» є формування у студентів практичних навичок і вмінь щодо розробки і впровадження системи НАССР на різних підприємствах харчової галузі та ресторанного господарства. Проведення практичних занять у формі ділової гри, допоможе здобувачам вищої освіти опанувати навички членів робочих груп НАССР та їх керівників, навчитися приймати відповідальні рішення, ефективно керувати процедурами впровадження програм-передумов системи, розширити свої знання щодо майбутньої професії. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу