Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кальченко, В. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Кологойда, А. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Пасов, Г. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2023-03-21T14:25:58Z | |
dc.date.available | 2023-03-21T14:25:58Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27024 | |
dc.description | Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : метод. вказівки до практ. робіт та виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології" освіт.-проф. програми "Харчові технології" / уклад.: В. В. Кальченко, А. В. Кологойда, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 48 c. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до виконання практичних та розрахунково-графічної роботи з курсу «Проектування підприємств харчової промисло-вості з основами САПР» призначені для здобувачів вищої освіти, які нав-чаються за спеціальністю «Харчові технології». Дисципліна «Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР» базується на попередніх знаннях з фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін, зокрема таких, як «Інженерна та комп'ютерна графіка», «Інформатика, комп’ютерні мережі», «Вища математика» тощо. Дисципліна ставить своїми задачами ознайомлення студентів спеціальності з системами автоматизованого проектування (САПР) для подальшого їх використання при вирішенні практичних завдань, наприклад при проектуванні технологічних ліній або підприємств харчової промисловості. Студенти повинні зрозуміти загальні принципи побудови та функціонування САПР, а також знати засоби, необхідні для проектування підприємств харчової промисловості. Придбати базові знання з загальних принципів роботи і тенденцій розвитку сучасних систем автоматизованого проектування за допомогою обчислювальної техніки; вміти користуватись найбільш поширеними системами САПР. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : методичні вказівки до практичних робіт та виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |