IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : методичні вказівки до практичних робіт та виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кальченко, В. В.
dc.contributor.author Кологойда, А. В.
dc.contributor.author Пасов, Г. В.
dc.date.accessioned 2023-03-21T14:25:58Z
dc.date.available 2023-03-21T14:25:58Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27024
dc.description Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : метод. вказівки до практ. робіт та виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології" освіт.-проф. програми "Харчові технології" / уклад.: В. В. Кальченко, А. В. Кологойда, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 48 c. uk_UA
dc.description.abstract Методичні вказівки до виконання практичних та розрахунково-графічної роботи з курсу «Проектування підприємств харчової промисло-вості з основами САПР» призначені для здобувачів вищої освіти, які нав-чаються за спеціальністю «Харчові технології». Дисципліна «Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР» базується на попередніх знаннях з фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін, зокрема таких, як «Інженерна та комп'ютерна графіка», «Інформатика, комп’ютерні мережі», «Вища математика» тощо. Дисципліна ставить своїми задачами ознайомлення студентів спеціальності з системами автоматизованого проектування (САПР) для подальшого їх використання при вирішенні практичних завдань, наприклад при проектуванні технологічних ліній або підприємств харчової промисловості. Студенти повинні зрозуміти загальні принципи побудови та функціонування САПР, а також знати засоби, необхідні для проектування підприємств харчової промисловості. Придбати базові знання з загальних принципів роботи і тенденцій розвитку сучасних систем автоматизованого проектування за допомогою обчислювальної техніки; вміти користуватись найбільш поширеними системами САПР. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : методичні вказівки до практичних робіт та виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" uk_UA
dc.type Learning Object uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу