IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ющенко, Н. Ф.
dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.date.accessioned 2023-04-10T08:50:33Z
dc.date.available 2023-04-10T08:50:33Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/27094
dc.description Ющенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів / Н. Ф. Ющенко, Н. М. Денисова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 242. uk_UA
dc.description.abstract В останні роки стрімко зростає попит на високоякісні харчові продукти. Через погіршення якості сировини та змінні зовнішні чинники вчені зосередились на нетеплових методах обробки, які є альтернативою традиційним тепловим методам. Цей підхід дозволяє подовжити термін зберігання харчової продукції без втрати харчової цінності. Розробка технологій з застосуванням безконтактних способів впливу є актуальним завданням оскільки дозволяє зберегти екологічність процесів та може принести значний економічний і соціальний ефект. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" uk_UA
dc.title Використання електромагнітних випромінювань для обробки харчових продуктів uk_UA
dc.type Working Paper uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу